Deze Franse crêpes met Nutella en banaan zijn een heerlijke traktatie voor een speciaal ontbijt, een decadent dessert of gewoon een zoete snack. Ze zijn eenvoudig te maken en de combinatie van de zachte crêpes, de romige Nutella en de zoete banaan zal zeker indruk maken op je gasten.
<15 min
Makkelijk
Ontbijt
Door kookmodus aan zetten blijft jou telefoon aanstaan wanneer je druk bezig bent met koken!
Meng de bloem, eieren, melk, zout en suiker in een kom tot een glad beslag.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en giet een dunne laag beslag in de pan.
Bak de crêpe aan beide kanten goudbruin.
Smeer een laag Nutella op de crêpe en beleg met plakjes banaan.
Vouw de crêpe dubbel en serveer direct.
Serveer de crêpes warm met een kopje koffie of thee. Voor een extra feestelijk tintje kun je er wat poedersuiker of slagroom op doen. Een glas dessertwijn past ook goed bij dit zoete gerecht.
Per portie: ongeveer 350 kcal, 15g vet, 50g koolhydraten, 8g eiwit.
Deze Franse crêpes met Nutella en banaan zijn een heerlijk en eenvoudig te maken gerecht dat perfect is voor elke gelegenheid. De zachte crêpes worden gevuld met romige Nutella en zoete banaan, wat zorgt voor een onweerstaanbare combinatie. Het recept kan ook aangepast worden aan verschillende dieetvoorkeuren door alternatieve ingrediënten te gebruiken. Serveer de crêpes warm met een kopje koffie of thee en geniet van deze zoete traktatie.
Hey daar! Ik ben Emma, en ik wil je graag welkom heten bij Tijdvoorkoken.nl. Dit plekje op het internet is mijn manier om jou mee te nemen op een smakelijke reis, vol met unieke en bijzondere recepten. Koken is voor mij een moment van pure vreugde, en met deze site hoop ik een beetje van die magie met je te delen. Of je nu zin hebt in iets echt speciaals of gewoon wilt experimenteren met nieuwe smaken, ik sta klaar met recepten die elke maaltijd omtoveren tot een klein feestje. Dus, schort om en laten we samen iets heerlijks maken!