Manakish Za’atar met olijfolie is een heerlijk en smaakvol platbrood uit het Midden-Oosten. Het is een populair gerecht in Libanon, Syrië, Jordanië en Palestina. Het brood wordt traditioneel gebakken in een hete oven en vervolgens bedekt met een mengsel van za’atar (een mix van gedroogde kruiden), sesamzaad en olijfolie. Dit recept geeft een twist aan het traditionele gerecht door het toevoegen van olijfolie aan het brooddeeg, wat resulteert in een extra rijke en smaakvolle smaak.
15 – 30 min
Makkelijk
Ontbijt
Door kookmodus aan zetten blijft jou telefoon aanstaan wanneer je druk bezig bent met koken!
Serveer de Manakish Za’atar met olijfolie warm, eventueel met een frisse salade of een kommetje yoghurt. Het is ook heerlijk als ontbijt of lunch, of als onderdeel van een mezze tafel.
Manakish Za’atar met olijfolie is een traditioneel Midden-Oosters platbrood dat zowel heerlijk als voedzaam is. Het brood wordt gemaakt met een rijke en smaakvolle mix van za’atar, sesamzaadjes en olijfolie. Dit recept geeft een twist aan het traditionele gerecht door het toevoegen van olijfolie aan het brooddeeg, wat resulteert in een extra rijke en smaakvolle smaak. Het is eenvoudig te bereiden en kan worden geserveerd als ontbijt, lunch of onderdeel van een mezze tafel.
Hey daar! Ik ben Emma, en ik wil je graag welkom heten bij Tijdvoorkoken.nl. Dit plekje op het internet is mijn manier om jou mee te nemen op een smakelijke reis, vol met unieke en bijzondere recepten. Koken is voor mij een moment van pure vreugde, en met deze site hoop ik een beetje van die magie met je te delen. Of je nu zin hebt in iets echt speciaals of gewoon wilt experimenteren met nieuwe smaken, ik sta klaar met recepten die elke maaltijd omtoveren tot een klein feestje. Dus, schort om en laten we samen iets heerlijks maken!