Een hartverwarmende maaltijd vol smaak en voeding

Deze visgoulash met witte vis en groenten is een perfecte maaltijd voor een gezellige avond thuis. De combinatie van verse groenten en delicate witte vis in een rijke, kruidige saus zal zeker indruk maken op je gasten. Het is een eenvoudig, maar smaakvol gerecht dat je gemakkelijk kunt bereiden, zelfs op een drukke doordeweekse dag.

15 – 30 min

Makkelijk

Diner

Benodigdheden:

  • 500 gram witte visfilet
  • 2 uien, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 paprika’s, in blokjes gesneden
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 courgette, in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 theelepel karwijzaad
  • 1 theelepel komijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 liter visbouillon
  • 1 laurierblad
  • Verse peterselie, fijngehakt

Door kookmodus aan zetten blijft jou telefoon aanstaan wanneer je druk bezig bent met koken!

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  2. Voeg de paprika, tomaten en courgette toe en bak nog 5 minuten.
  3. Voeg het paprikapoeder, karwijzaad, komijn, zout en peper toe en roer goed door.
  4. Voeg de visbouillon en het laurierblad toe en breng aan de kook.
  5. Voeg de witte vis toe en laat 10-15 minuten sudderen tot de vis gaar is.
  6. Garneer met verse peterselie voor het serveren.

Tips voor het koken

  • Zorg ervoor dat je de vis niet te lang kookt, anders wordt hij taai.
  • Je kunt de groenten van tevoren snijden om tijd te besparen.

Serveeradvies

Serveer de visgoulash met een frisse, groene salade en knapperig brood. Als wijnkeuze past een droge witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, goed bij dit gerecht.

Samenvatting

Deze visgoulash met witte vis en groenten is een heerlijk, hartverwarmend gerecht dat perfect is voor een gezellige avond thuis. Het is eenvoudig te bereiden en zit boordevol smaak en voeding. De combinatie van verse groenten en delicate witte vis in een rijke, kruidige saus zal zeker indruk maken op je gasten. Serveer met een frisse, groene salade, knapperig brood en een glas droge witte wijn voor een complete maaltijd.

Emma

Hey daar! Ik ben Emma, en ik wil je graag welkom heten bij Tijdvoorkoken.nl. Dit plekje op het internet is mijn manier om jou mee te nemen op een smakelijke reis, vol met unieke en bijzondere recepten. Koken is voor mij een moment van pure vreugde, en met deze site hoop ik een beetje van die magie met je te delen. Of je nu zin hebt in iets echt speciaals of gewoon wilt experimenteren met nieuwe smaken, ik sta klaar met recepten die elke maaltijd omtoveren tot een klein feestje. Dus, schort om en laten we samen iets heerlijks maken!