Garnalenspiesjes op de barbecue

Recept voor garnalenspiesjes

Spiesjes van garnalen voor op de barbecue. Dit recept is heerlijk voor garnalenspiesjes. Volg de stappen en geniet van dit recept.

Garnalenspiesjes recept

Ingrediënten:


1 pond garnalen, gepeld en ontdaan van het darmkanaal
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 theelepel paprikapoeder
1/4 theelepel cayennepeper
1/4 theelepel knoflookpoeder
1/4 theelepel tijm
1/4 theelepel rozemarijn
1/4 theelepel oregano


Instructies:

  • Meng de olijfolie, het zout, de peper, het paprikapoeder, de cayennepeper, de knoflookpoeder, de tijm, de rozemarijn en de oregano in een kom.
  • Voeg de garnalen toe aan de kom en meng goed.
  • Prik de garnalen aan een spiesje.
  • Grill de garnalenspiesjes op een middelhoog vuur in ongeveer 2 minuten per kant, of tot ze gaar zijn.
  • Serveer de garnalenspiesjes met je favoriete saus.


Geniet ervan!

Hier zijn enkele tips voor het grillen van garnalenspiesjes:

  • Gebruik altijd verse garnalen.
  • Zorg ervoor dat de barbecue goed is voorverwarmd.
  • Grill de garnalen niet te lang, want dan worden ze taai.
  • Keer de garnalen regelmatig om, zodat ze gelijkmatig gaar zijn.
  • Serveer de garnalenspiesjes met je favoriete saus.