Recept gebakken aardappelen met kruiden

Gebakken aardappelen met kruiden recept

Ingrediënten:
4 grote aardappelen
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1 theelepel knoflookpoeder
1/2 theelepel paprikapoeder
1/4 theelepel cayennepeper

Gebakken aardappelen met kruiden

Instructies:


Was de aardappelen goed en schil ze indien nodig.
Snijd de aardappelen in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
Meng de olijfolie, het zout, de peper, het knoflookpoeder, het paprikapoeder en de cayennepeper in een kom.
Voeg de aardappelschijfjes toe aan de kom en meng goed.
Leg de aardappelschijfjes op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende ongeveer 30 minuten, of tot ze gaar zijn.
Serveer de gebakken aardappelen met je favoriete saus.
Geniet ervan!

Hier zijn enkele tips voor het koken van aardappelen op open vuur:

  • Gebruik altijd verse aardappelen.
  • Zorg ervoor dat de barbecue goed is voorverwarmd.
  • Bak de aardappelen niet te lang, want dan worden ze droog.
  • Keer de aardappelen regelmatig om, zodat ze gelijkmatig gaar zijn.
  • Serveer de aardappelen met je favoriete saus.