Recept voor gegrilde zalm

Gegrilde zalm op de gourmet

Een heerlijke gegrilde zalm voor op de gourmet. Volg onze stappen en maak deze heerlijke zalm klaar.

Een recept voor gegrilde zalm op de gourmet:

Ingrediënten:
4 zalmfilets (elk ongeveer 175 gram)
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel citroensap
1 theelepel tijm
zout en peper naar smaak


Bereiding:


Verwarm de gourmet voor op middelhoog vuur.
Meng de olijfolie, citroensap, tijm, zout en peper in een kom.
Wrijf de zalmfilets in met het oliemengsel.
Grill de zalmfilets op de gourmet in ongeveer 5 minuten per kant gaar.
Serveer de zalmfilets met je favoriete saus, zoals dille-aioli of een romige saus.


Tips:


Gebruik verse zalm voor de beste smaak.
Grill de zalmfilets niet te lang, anders worden ze droog.
Serveer de zalmfilets met je favoriete saus.