Gourmet recept voor kipsaté

Gourmet recept voor kipsaté

Ingrediënten:
600 gram kippendijfilet, in blokjes gesneden
1 eetlepel olie
1 eetlepel ketjap manis
1 eetlepel sambal oelek
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
zout en peper naar smaak

Gourmet recept voor kipsaté


Bereiding:


Meng de kippendijfilet met de olie, ketjap manis, sambal oelek, gemberpoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom.
Laat de kippendijfilet minimaal 30 minuten marineren.
Rijg de kippendijfilet aan satéstokjes.
Grill de kipsaté op de gourmet in ongeveer 10 minuten gaar.
Serveer de kipsaté met rijst en satésaus.

Tips:


Gebruik vers kippendijfilet voor de beste smaak.
Marinade de kippendijfilet minimaal 30 minuten voor de beste smaak.
Grill de kipsaté op de gourmet in laag vuur.
Serveer de kipsaté met rijst en satésaus.



Geef een reactie