Heerlijke voorjaarssoep met romige spinazie, geitenkaas en walnoten

Recept voor voorjaarssoep met spinazie, geitenkaas en walnoten

Dit is een heerlijk recept voor een voorjaarssoep met spinazie, geitenkaas en walnoten. Heerlijk om van te genieten in het voorjaar

Een recept voor een voorjaarssoep met spinazie, geitenkaas en walnoten:

Ingrediënten:
500 gram spinazie
100 gram geitenkaas
50 gram walnoten
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, geperst
1 eetlepel olijfolie
1 liter groentebouillon
zout en peper naar smaak

Bereiding:

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
Voeg de ui, knoflook, spinazie en geitenkaas toe aan de pan en bak in ongeveer 5 minuten glazig.
Voeg de walnoten en groentebouillon toe aan de pan en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en laat de soep in ongeveer 15 minuten gaar koken.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Serveer direct.

Tips:

Gebruik verse spinazie, geitenkaas en walnoten voor de beste smaak.
Voeg gerust je favoriete kruiden toe aan de soep, zoals tijm, oregano of rozemarijn.
Serveer de soep met je favoriete brood of crackers.